Waar is een spijkermat goed voor?

Waar is een spijkermat goed voor?

Waar zullen we beginnen? Verhelpen van rugpijn, nekpijn of zelfs chronische fibromyalgie klachten, onze spijkermat, ook wel bekend als acupressuur mat, heeft enorm veel gezondheidsvoordelen! Door het gebruik van de spijkermat en het spijkerkussen zullen niet alleen fysieke klachten verminderen óf verdwijnen, maar ook mentale klachten. Hoe dit kan leggen we je hieronder uit.

 

Wat zorgt voor het verlichten of zelfs verhelpen van klachten?

Het antwoord op deze vraag is: de acupressuur drukpunten op de spijkermat. De drukpunten op de spijkermat zijn namelijk gebaseerd op de acupressuur massagetechniek. Deze drukpunten oefenen druk uit op de energiebanen in het lichaam. Energiebanen zorgen er gewoonlijk voor dat jouw organen van voldoende energie worden voorzien.

Een veelvoorkomende oorzaak van zowel fysieke- als mentale klachten zijn blokkades op deze energiebanen. Door middel van de acupressuur drukpunten verdwijnen blokkades op jouw energiebanen met als gevolg dat vervelende (chronische) klachten verminderen óf zelfs verdwijnen!

 

Waarom steeds meer mensen kiezen voor een spijkermat

Steeds meer mensen kiezen voor een BrellaVio spijkermat. Dat vinden wij niet zo gek. Als je alleen al nagaat wat het voordeel is in kosten die bespaard worden ten opzichte van wekelijkse behandelingen door een professionele masseur, is de aanschaf van een BrellaVio spijkermat al een 'no-brainer'.

De meeste gebruikers van de BrellaVio spijkermat schaffen de spijkermat aan om meer ontspanning te krijgen, pijnklachten te verminderen (o.a. bij fibromyalgie)  en/of een betere slaapkwaliteit te verkrijgen. Daarnaast zijn er nog een tal van overige redenen waarom je een spijkermat kunt gebruiken. Hieronder hebben we een opsomming gemaakt.

  • Helpt tegen stress en spierpijn
  • Verbetert het energieniveau en de slaapkwaliteit
  • Activeert de gelukshormonen
  • Vermindert migraine aanvallen
  • Onderdrukt menstruatiepijn
  • Helpt tegen fibromyalgie klachten
  • Onder controle houden van autisme en ADHD

 

Goedgekeurd door gezondheidsexperts

De BrellaVio spijkermat wordt ook gewaardeerd door vele gezondheidsexperts. De spijkermat wordt namelijk dagelijks gebruikt door experts op het gebied van gezondheid. Daarnaast heeft hét gezondheidsplatform van Nederland de BrellaVio spijkermat uivoerig getest én goedgekeurd. Meer weten? Neem dan een kijkje op de website van Gezondheidsnet en lees het artikel over deze test.

Over de auteur

Emma de Jong

Emma is professioneel tekstschrijver, producttester en expert op het gebied van yoga en gezondheid. Daarnaast heeft ze een opleiding gevolgd tot orthomoleculair therapeut en is ze in het bezit van Reiki 1, 2 en 3 diploma's. Ze vindt het geweldig om anderen te helpen in hun zoektocht naar een vitaler leven. Heb jij een vraag voor Emma? Stuur dan een mail naar emma@brellavio.nl.

Terug naar blog
1 van 4