Tevreden gebruikers van de BrellaVio spijkermat

BrellaVio - jouw persoonlijke masseur

BrellaVio is een energiek Nederlands bedrijf met één missie: duurzame vitaliteit bieden voor jou en de wereld om ons heen.

Deze missie komt voort uit onze eigen zoektocht naar meer mentale en fysieke ontspanning. Naast dat wij zelf al jarenlang de spijkermat gebruiken, geloven we dat het onze taak is om zo veel mogelijk mensen meer ontspanning, minder pijnklachten en een betere slaapkwaliteit te bieden met onze spijkermatten.

Dagelijks werken wij aan het uitbouwen van onze missie. Dit doen wij niet alleen met ons team, maar ook samen met gezondheidsexperts en onze klanten. Veel van onze klanten maken hun vrienden, familie en collega’s namelijk enthousiast om ook een spijkermat uit te proberen. Dat vinden wij geweldig en waarderen wij enorm!

Wat experts zeggen over BrellaVio

 • Logo Michael Pilarchzyk

  ''Ik gebruik de BrellaVio spijkermat wekelijks voor meer ontspanning.''

  - Michael Pilarczyk

 • Logo Gezondheidsnet.nl

  ''De BrellaVio spijkermat helpt goed tegen pijn, stress en slecht slapen.''

  - Gezondheidsnet.nl

 • Logo Gezondheid.be

  ''Absoluut het waard om op een natuurlijke manier stress- of pijnklachten aan te pakken.''

  - Gezondheid.be

 • Logo Women's Health

  ''De spijkermat verlicht stijfheid en zorgt voor een ontspannen gevoel.''

  - Women's Health

Meer over ''duurzame vitaliteit''

Het realiseren van duurzame vitaliteit voor jou, dat doen we met onze spijkermat. De spijkermat zorgt namelijk onder andere voor meer ontspanning, minder pijnklachten en een betere slaapkwaliteit.

Voor het realiseren van duurzame vitaliteit voor de wereld om ons heen werken wij samen met Trees for All. Via Trees for All compenseren wij namelijk twee keer zoveel CO2 als dat er wordt uitgestoten om een spijkermat bij jou af te leveren. Omdat wij twee keer zoveel CO2 compenseren, als dat er wordt uitgestoten, heeft de aanschaf van jouw spijkermat direct een positief effect op het klimaat. Wil je meer weten over hoe de CO2 wordt gecompenseerd? Bekijk dan de pagina over duurzaamheid.

De best beoordeelde spijkermat op Trustpilot

Ontdek nu ons assortiment spijkermatten of bekijk een van onze informatieve blogs.