Meteen naar de content

Gratis verzending vanaf 60 euro

30 dagen risicoloos uitproberen

  Spijkermat ervaringen

  Ben je benieuwd naar de ervaringen van klanten met onze spijkermat?

  Lees dan hieronder hoe onze spijkermatten impact hebben gemaakt op het leven van vele anderen die jou voorgingen en kozen voor een BrellaVio spijkermat.

  Wil je jouw eigen ervaring delen? Stuur deze dan in via klantenservice@brellavio.nl.

  Happy clients

  Adriana Y.

  Ik ben zo blij met dit product, ik zou het iedereen aanraden! ik gebruik het vooral op het einde van de dag om alle spanning uit mijn lichaam te laten afvloeien.

  Ik leg de mat en het nekkussen op bed en ga er een tijdje rustig op liggen terwijl ik lees, voor het slapengaan.Ook tussendoor als ik lang achter de bureau gezeten heb, ga ik af en toe even in een bolletje rollen op de mat zodat de doorbloeding in mijn rug en ruggengraat gestimuleerd worden.

  Het is heel gebruiksvriendelijk, mooi en makkelijk op te bergen in de bijhorende tas.

  Jurrien Voort

  Deskundig en snel geholpen door de klantenservice van brellavio. Ze nemen de tijd om je te vertellen over hun producten en wat het beste past in mijn situatie (chronische fibromyalgie).

  O. Bakker

  Een heel mooie mat van goede kwaliteit. Ben dit op aanraden gaan uitproberen en ik moet zeggen het was even wennen maar nu na een tijdje voel ik dat het wel werkt. Als fibromyalgie patiënt heb ik veel last van spierpijn en dit helpt me een beetje te ontspannen. Ik kan dit echt aanraden.

  Puck de S.

  Kwaliteit voor je geld en leuke Facebook community. Je krijgt een degelijk en kwalitatief product. Er is ook een duidelijk engagement van BrellaVio om je bezig te houden met je welzijn.

  Ben vdk.

  Eerst geloofde ik hier niet in, maar op aanraden van een vriend die hier bekend mee is toch eens gaan proberen. Ik ben blij verrast en ik voel me na gebruik een stuk frisser en energieker! Zeker een aanrader en ben er van overtuigd dat het mensen met andere klachten ook helpt!

  Mirjam Jansen

  Door de vele positieve reviews deze mat aangeschaft. Keurig verpakt ontvangen en fijn dat je de handleiding, inclusief extra tips kon downloaden.

  Ik draaf altijd maar door en een powernap maakt mij nog moeier en koud. De mat ( matje) zorgt ervoor dat je, na even wennen aan de stekeltjes, ontspannen en lekker weer opstaat; meer energie en geen koude rillingen meer. Mijn zusje komt zondag proefliggen; zij heeft veel fibromyalgie pijn.

  Ciska Peters

  Ik gebruik de mat en het kussen dagelijks, de spieren in nek, schouders en rug zijn meer onspannen hierdoor, je voelt dat het de doorbloeding stimuleert, echt een aanrader!

  Benny Beckers

  Werkt goed om tot rust te komen voor het slapen gaan. Is pijn verminderend voor een paar uur. Zorgt er ook voor dat je tijdens een meditatie beter geconcentreerd bent.

  Mika

  Het is even wennen in het begin maar na 3x gebruik is het heerlijk! De bloedsomloop wordt enorm (mijn rug en nek worden erg warm!) en mijn nek-en rugklachten worden aanzienlijk minder!

  Ik kon het eerst moeilijk geloven maar het blijkt echt te werken, heerlijke ontspanning!

  Jaron S.

  Ik was altijd wel geinteresseerd naar een acupunctuurmat. Ik kon gelijk met mijn blote rug op de spijkers liggen. De eerste 5 a 10 min leek ik niks te voelen en vroeg ik mij ook af of het zou helpen.

  Rond 15 min voelde ik allemaal tintelingen door mijn gehele lichaam. Ook had ik het idee dat het bloed heving ging stromen door mijn lichaam. Ik voelde namelijk warme plekken op bepaalde plekken.

  Ik had ook het idee dat de druk op mijn schouders minder werd. Ik ben benieuwd naar de komende dagen.

  Vera

  Op spijkers liggen denk je dan, dat doet super pijn! Maar niks is minder waar! Na enkele minuten voel ik me ogen al dicht gaan en is het heerlijk ontspannend. Fijn als je slecht in slaap komt. Let op wel eerst opbouwen voordat je er een half uur op gaat liggen.

  Freya H.

  Zalig ontspannen om er op te liggen, enkel het gaan liggen en er af komen is wat pijnlijk. Mijn migraine is minder, minder last van rugproblemen. Super handig om weg te steken in het bijgeleverde zakje. De topper is ideaal voor mensen die het iets te heftig vinden.

  Emma Louise

  de theorie achter de werkwijze van deze mat lijkt te zijn bevestigd. Doordat er nu meer energie naar mijn organen kan stromen heb ik minder hevige menstruatie klachten en ben ik ook minder vermoeid.

  Het kan natuurlijk door meerdere dingen komen dat deze klachten zijn afgenomen maar ik denk dat de werkwijze van deze mat daar zeker aan heeft bijgedragen.

  Jullie hebben er een tevreden klant bij!

  Bram B.

  De mat en het kussen zorgen voor een merkbare betere bloedsomloop in het bindweefsel en zodoende minder spierpijn. Het moet even wennen in het begin, het gebruik van de multi-level topper hielp hierbij.

  Carla Versteeg

  Prima mat om ervaring op te doen. Goede service en snelle reactie.

  Ons assortiment

  Ga vandaag nog voor een geheel nieuwe ontspanning en bekijk hieronder ons assortiment!
  Sort by : Uitgelicht
  • Uitgelicht
  • Best verkopende
  • Alfabetisch: A-Z
  • Alfabetisch: Z-A
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Datum: oud naar nieuw
  • Datum: nieuw naar oud
  Uitverkocht Sale
  €59,95 €54,95
  Uitverkocht Sale
  Uitverkocht Sale
  Uitverkocht Sale
  €39,95 €34,95
  Uitverkocht Sale
  Uitverkocht Sale