BrellaVio Acupressuur Ring

Wat is een acupressuur ring?

De acupressuur ring is jouw ‘’kleine masseur’’ en is gebaseerd op dezelfde acupressuur massagetechniek als de spijkermat. Acupressuur is een traditionele Chinese geneeskunde techniek waarbij er druk wordt uitgeoefend op specifieke punten op het lichaam. Deze techniek gaat meer dan 3000 jaar terug.

Acupressuur massage werkt door de energiestroom, die loopt via de meridianen van het lichaam, in evenwicht te brengen. Meridianen zorgen ervoor dat jouw lichaam van voldoende energie wordt voorzien.


Wanneer gebruik je de acupressuur ring?

Je kunt de acupressuur ring zowel preventief gebruiken als tijdens het ervaren van klachten. Voorbeelden van klachten zijn: tintelingen/pijn in vingers, slechte concentratie, vermoeidheid en stress. Doordat de acupressuur ring druk uitoefent op de energiebanen in de vingers, kunnen klachten die plaatsvinden op andere plekken in het lichaam ook verholpen worden. Energiebanen lopen namelijk door het gehele lichaam en staan met elkaar in verbinding.


Hoe gebruik je de acupressuur ring?

Gebruik de acupressuur ring dagelijks 10-15 minuten voor het beste resultaat. Wij raden je aan om het gebruik gelijkmatig te verdelen over beide handen. Plaats de ring over één van de vingers en rol met twee vingers van de andere hand de ring naar boven en beneden. Zorg er altijd voor dat de ring in beweging blijft.

 

BrellaVio Acupressuur Ring