Garantie

Wanneer je een bestelling plaatst op www.brellavio.nl geniet je van 2 jaar garantie op jouw aankoop van een spijkermat of spijkerkussen. De overige producten vallen onder een garantieperiode van 1 jaar.

Hoe maak ik aanspraak op de garantie?

Om aanspraak te kunnen maken op de garantie dien je een e-mail te sturen naar klantenservice@brellavio.nl met je bestelnummer, een uitleg welk probleem je ondervindt en een foto/video waarop het probleem duidelijk zichtbaar is. Je ontvangt dan binnen 1 tot 2 werkdagen een reactie van ons.

Garantie disclaimer

Indien een defect optreedt als gevolg van het bedoelde gebruik van het product, volgens de gebruik- en onderhoudsinstructies en tijdens de garantieperiode, zullen wij het defecte product of onderdeel repareren of vervangen. De garantie dekt geen defecten die zijn veroorzaakt door aanpassingen, reparaties of vervangende onderdelen van derden.

Perforaties, krassen, normale slijtage en de natuurlijke slijtage van kleuren en materialen na verloop van tijd worden niet door de garantie gedekt.

Indien een product onder de garantie valt, maar niet voorradig is/uit het assortiment is, zal BrellaVio deze vervangen door een soortgelijk product dat wel beschikbaar is.

BrellaVio heeft het recht producten en ontwerpen te wijzigen zonder enige verplichting deze wijzigingen in reeds voltooide producten aan te brengen. Producten die onder deze garantie zijn gerepareerd of vervangen, kunnen deze wijzigingen eventueel bevatten.

Beschadigde producten moeten rechtstreeks naar BrellaVio worden teruggestuurd, in de originele doos of in geschikte kartonnen verpakking, evenals voldoende gefrankeerd.