Meteen naar de content

Gratis verzending vanaf 60 euro

30 dagen risicoloos uitproberen

  Voordelen en nadelen van een spijkermat


  Dagelijks wordt ons de vraag gesteld ‘’Wat zijn de voordelen en nadelen van een spijkermat?’’. Hieronder vind je de antwoorden op deze vraag.

  Voordelen spijkermat

  Door de drukpunten op de spijkermat verdwijnen blokkades op jouw energiebanen en kan energie weer optimaal door jouw lichaam stromen. Dit resulteert in het verminderen of zelfs verhelpen van (chronische) klachten zoals: stress, spierpijn, hoofdpijn, migraine, menstruatiepijn en zelfs fibromyalgie.
  Doordat klachten zullen verminderen of zelfs verdwijnen, ontstaat er een hoger energieniveau. Daarnaast zorgt een spijkermat ook voor een verbeterde kwaliteit van de slaap. Ook dit draagt bij aan een verbetert energieniveau.
  Het gebruik van een spijkermat brengt je in een ontspannen staat van zijn. Hierdoor creëer je rust in je hoofd en een heldere geest. Ook voor mensen die snel overprikkeld zijn, mensen met ADHD en mensen met autisme is de spijkermat een ideale ontspanning. De drukpunten op de spijkermat dragen namelijk bij aan het onder controle houden van overprikkeling.

  Nadelen spijkermat

  Indien je een lage pijngrens hebt raden wij je aan het gebruik van een spijkermat stapsgewijs op te bouwen. Speciaal hiervoor hebben wij een topper ontwikkeld. Deze topper leg je op de spijkermat en vervolgens kun je het gebruik eenvoudig opbouwen. Gebruik de mat bijvoorbeeld eerst 15 minuten met de topper, en vervolgens een paar minuten zonder de topper. Bouw dit vervolgens stapsgewijs op totdat je de spijkermat kunt gebruiken zonder topper. Dit zorgt voor het beste resultaat.
  Een ander nadeel van de spijkermat is dat je hem wellicht moet delen. Steeds meer mensen zijn namelijk nieuwsgierig over een BrellaVio spijkermat. Kijk niet raar op als iemand jou binnenkort vraagt om jouw spijkermat uit te proberen. Tip: onze spijkermat is ook leuk als cadeau! Geef diegene een spijkermat cadeau en je kunt blijven genieten van je eigen spijkermat.

  Ons assortiment

  Ga vandaag nog voor een geheel nieuwe ontspanning en bekijk hieronder ons assortiment!
  Sort by : Uitgelicht
  • Uitgelicht
  • Best verkopende
  • Alfabetisch: A-Z
  • Alfabetisch: Z-A
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Datum: oud naar nieuw
  • Datum: nieuw naar oud
  Uitverkocht Sale
  €59,95 €54,95
  Uitverkocht Sale
  Uitverkocht Sale
  Uitverkocht Sale
  €39,95 €34,95
  Uitverkocht Sale
  Uitverkocht Sale