Meteen naar de content

Gratis verzending vanaf 60 euro

30 dagen risicoloos uitproberen

  ''Ontmoet jouw persoonlijke masseur''  Waarom een BrellaVio spijkermat?

  Met de BrellaVio spijkermat kom je tot volledige ontspanning, verminder je pijnklachten en verbeter je jouw slaapkwaliteit. De duizenden drukpunten oefenen druk uit op jouw lichaam en zorgen voor de wetenschappelijk bewezen gezondheidsvoordelen.

  Met de spijkermat investeer je niet alleen in duurzame vitaliteit voor jezelf, maar ook in de wereld om ons heen. Iedere spijkermat is namelijk 100% klimaatpositief!

  Hoe werkt een BrellaVio spijkermat?

  Aangeraden door gezondheidsexperts

  Heb je last van onrust of stress? Probeer dan eens de spijkermat van BrellaVio. Het is even wennen, maar je merkt al snel dat je rustiger en makkelijker in slaap valt en je ook dieper slaapt. Ook helpt het goed bij stijve en pijnlijke spieren. Gezondheidsnet raadt de BrellaVio spijkermat zeker aan!

  - Gezondheidsnet.nl

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Heerlijk! Echt lekker om af en toe op ons BrellaVio spijkermatje te liggen. Het voelt fijn, lekker relaxed en ook wanneer je een tijdje liggend wil mediteren is het echt een heerlijk gevoel. Wij gebruiken de mat nu wekelijks en vaker wanneer we spanning voelen in onze rug, nek en schouders.

  - Michael Pilarczyk,
  Auteur ''Master Your Mindset''

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  www.slaaplijn.nl

  Door de BrellaVio spijkermat kom je tot ontspanning, een diepere slaap én reken je af met andere (chronische) gezondheidsklachten. Daarom adviseren wij bij De Slaaplijn deze spijkermat. Bij BrellaVio staat de persoonlijke klantenservice en een goede prijs kwaliteitverhouding centraal.

  - Slaaplijn.nl

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Mis deze aanbieding niet

  Bestel jouw persoonlijke masseur vandaag nog