Meteen naar de content

Gratis verzending vanaf 50 euro

30 dagen risicoloos uitproberen

  Ons verhaal

  BrellaVio is ontstaan medio 2018. Tijdens onze zoektocht naar meer geestelijke én fysieke ontspanning ontdekten wij de acupressuur massagetechniek. De spijkermat, die gebaseerd is op deze massagetechniek, zorgt er met zijn duizenden drukpunten voor dat de bloedsomloop wordt gestimuleerd, de blokkades op energiebanen verdwijnen en gelukshormonen worden aangemaakt. Dit zorgt ervoor dat er enorm veel gezondheidsvoordelen ontstaan.

   

   

  Wat is ons D.O.E.L.?

  BrellaVio focust zich op vier pijlers. Deze pijlers zijn: Duurzame productie, Optimaal design, Erkende kwaliteit & service en Liefdadige community. Iedere eerste letter van de pijlers vormen samen ons D.O.E.L.

   

  Duurzame productie
  Gedurende het productieproces staat duurzaamheid centraal en wordt er zo veel mogelijk gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen. In Azië, waar de acupressuur massagetechniek van oudsher vandaan komt, beschikken wij over onze eigen productielijn. Hier worden onze producten vakkundig handgemaakt onder amfori BSCI conforme omstandigheden.

   

  Optimaal design
  De afgelopen jaren hebben wij veel aandacht besteed aan het verbeteren van het design van de spijkermat. Hierbij hebben wij zowel de materialen als het uiterlijk van de spijkermat doorontwikkeld. De focus lag hierbij op een milieuvriendelijkere spijkermat van een hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs.

   

  Erkende kwaliteit & service
  Wij zijn er trots op dat wij inmiddels meer dan 5.000 tevreden klanten hebben bereikt en er dagelijks velen bijkomen. Daarnaast vinden ook steeds meer gezondheidsexperts de weg naar BrellaVio. Zo zijn wij de enige goedgekeurde spijkermat door Gezondheidsnet.nl, hét gezondheidsplatform van Nederland.

  Naast de kwaliteit van onze producten, staan wij ook voor een uitstekende kwaliteit van onze klantenservice. Wil jij advies over het gebruik van de spijkermat of heb je een andere vraag? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij streven ernaar om binnen enkele uren te reageren.

   

  Liefdadige community
  Lichaam en geest tot volledige ontspanning brengen, dat is wat de spijkermat doet. Wij gunnen iedereen deze vorm van ontspanning, jij toch ook? Vertel jouw liefhebbende personen over de ontspanning die de BrellaVio spijkermat biedt en laten we bouwen aan een liefdadige community!