Meteen naar de content

Gratis verzending vanaf 60 euro

30 dagen risicoloos uitproberen

  De gouden tip voor een goede houding tijdens meditatie

  BrellaVio Acupressuur Meditatiekussen

  De gouden tip voor een goede houding tijdens meditatie

  Ons advies: let er tijdens het mediteren op dat je een rechte rug behoud, dit voorkomt klachten tijdens én na het mediteren. Dit is echter niet voor iedereen eenvoudig en comfortabel, zeker niet als je op een harde ondergrond zit.

   

  Hoe los je dit probleem op?

  Om dit probleem op te lossen raden we aan om naar een voorwerp te zoeken dat jou helpt om in een eenvoudige en comfortabele manier je rug recht te houden tijdens het mediteren. Dit kan van alles zijn, van een yogamat tot een kussen tot buiten in het gras. Zoek iets wat het mediteren fijner maakt, hierdoor is het ook makkelijker om consistent te blijven mediteren.

  Zelf zijn wij, net als honderden andere, fan van ons acupressuur meditatiekussen. Dit meditatiekussen gebruik je net als andere meditatiekussens. Wat ons meditatiekussen uniek maakt, is dat het is voorzien van dezelfde acupressuur drukpunten als de spijkermat.

   

  BrellaVio Acupressuur Meditatiekussen

   

  Wat zijn acupressuur drukpunten?

  Deze acupressuur drukpunten brengen je in een diepe meditatieve staat en zorgen er daarnaast voor dat blokkades op jouw energiebanen verminderen of zelfs verdwijnen. Hierdoor zal jouw lichaam weer optimaal functioneren en mediteer jij zonder klachten!

   

  Een uniek meditatiekussen met een maatschappelijke samenwerking

  Nog een leuk feitje is dat dit meditatiekussen is gerealiseerd in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze doelgroep heeft een sociale en/of psychische kwetsbaarheid. Door het laten meewerken aan de productie dragen wij bij aan een nog betere plek in de samenleving voor deze toppers!

  Heb jij ook behoefte aan klachtenvrij mediteren? Bekijk dan dit BrellaVio meditatiekussen.