Voor 12:00 besteld, vandaag verzonden | Gratis verzending vanaf 50 euro

Beter slapen door de spijkermat? Ja echt!


Beter slapen door de spijkermat? Ja echt!

Veel mensen ervaren met regelmaat het probleem van slechte slaap. En dat terwijl slaap één van de cruciale factoren is voor een goede gezondheid, zowel fysiek als geestelijk.

Vaak hebben slaapproblemen te maken met een gebrek aan ontspanning. Bij BrellaVio speelt ontspanning een hoofdrol en we hebben dan ook een goede oplossing voor dit probleem.

 

Hoe helpt een BrellaVio spijkermat bij beter slapen?

Een van de voordelen die je ervaart door de spijkermat te gebruiken is betere slaapkwaliteit. De acupressuur drukpunten zorgen ervoor dat je op een natuurlijke manier ontspannen raakt. De drukpunten voeren namelijk constante druk uit op de meridianen, dit zijn de energiebanen in het lichaam.

Door de druk op de energiebanen zullen blokkades op deze banen verdwijnen en kan jij weer ontspannen de dag door. Een ontspannen lichaam zorgt daarnaast voor een ontspannen geest. Dit samen zorgt er vervolgens voor dat de slaapkwaliteit enorm verbeterd.

 

BrellaVio spijkermat + endorfine = beter slapen

Daarnaast wordt tijdens het gebruik van de spijkermat het hormoon ‘endorfine’ aangemaakt, ook wel bekend als het ‘gelukshormoon’. We hebben hier eerder een uitgebreid blog over geschreven.

Endorfine verbetert de slaap doordat het positieve gedachten en gevoelens opwekt. Hierdoor zullen er minder vervelende en stressvolle gedachten zijn die je wakker houden. Ook dit zal resulteren in een betere slaapkwaliteit.

De grote tip die we je willen meegeven in dit blog is: gebruik dagelijks onze spijkermat voor een optimale en kwalitatieve nachtrust.

14 dagen risicoloos uitproberen

Gratis verzending vanaf 50 euro

Voor 12:00 besteld, vandaag verzonden

Persoonlijke en deskundige klantenservice