Meteen naar de content

Gratis verzending vanaf 60 euro

30 dagen risicoloos uitproberen

  Veelgestelde vragen

  Informatie over jouw spijkermat

  De BrellaVio spijkermat is gebaseerd op de acupressuur massagetechniek, beter bekend als drukpuntmassage. De duizenden drukpunten van de spijkermat oefenen druk uit op de energiebanen in jouw lichaam en zorgen voor het wetenschappelijk bewezen effect.

  Energiebanen zorgen er gewoonlijk voor dat jouw organen van voldoende energie worden voorzien. Een veelvoorkomende oorzaak van zowel fysieke- als mentale klachten zijn blokkades op deze energiebanen.

  Door het gebruik van de BrellaVio spijkermat stimuleer je de bloedsomloop, worden blokkades op jouw energiebanen vrijgemaakt en maakt het lichaam gelukshormonen aan. Hierdoor reken jij af met vervelende klachten zoals stress en pijn én laat je jouw lichaam en geest tot volledige ontspanning komen.

  De acupressuur drukpunten op de spijkermat hebben enorm veel gezondheidsvoordelen. Hieronder is een opsomming weergeven van de meest voorkomende voordelen. 

  ✔ Helpt tegen stress- en pijnklachten
  ✔ Verbetert het energieniveau en de slaapkwaliteit
  ✔ Activeert de gelukshormonen
  ✔ Diepere focus tijdens meditatie
  ✔ Vermindert migraine aanvallen
  ✔ Onderdrukt menstruatiepijn
  ✔ Helpt tegen fibromyalgie klachten
  ✔ Onder controle houden van autisme en ADHD

  Benieuwd naar nog meer voordelen en enkele nadelen? Bekijk dan deze pagina .

  In het begin kan het gebruik onwennig aanvoelen. We raden je daarom aan om met 10 minuten te beginnen en dit uit te bouwen, op eigen gevoel, met stapjes van 5 minuten. Voor het beste resultaat raden wij je aan om de spijkermat set dagelijks 15 tot 30 minuten te gebruiken met zo min mogelijk dempende kleding.

  Het gebruik op een zachte ondergrond, zoals een bed, is ideaal voor de beginnende gebruiker. Zijn de drukpunten alsnog te hevig? Leg dan de topper over de spijkermat. Hierdoor zal de druk op het lichaam verminderen en is het gebruik ook toegankelijk voor jou.

  Heb jij een hoge pijngrens? Leg dan de spijkermat op een harde ondergrond zoals een vloer.

  In het begin kan het gebruik onwennig en/of pijnlijk aanvoelen. Hoe dit komt? Het lichaam ervaart een geheel nieuwe prikkel die het niet eerder heeft ervaren. 

  Het is per persoon verschillend hoe hevig dit gevoel is. De ene persoon valt zo in slaap op de acupressuur drukpunten, terwijl de ander het gebruik voorzichtig opbouwt.

  • Bij zwangerschap: het gelukshormoon oxytocine kan wee-opwekkend zijn, het is belangrijk dat het lichaam tijdens deze periode in eigen balans is

  • Bij problemen aan de huid op plekken waar de mat en het kussen gebruikt worden

  • Bij ernstige hart en vaatziekten en/of gebruik van zware bloedverdunnende middelen

  • Raadpleeg altijd een arts bij twijfel

  Ervaring van klanten

  Iedere dag kiezen steeds meer mensen voor BrellaVio om op zoek te gaan naar een geheel nieuwe ontspanning. Zo ook steeds meer gezondheidsexperts. Ben je benieuwd naar de ervaring van personen die al een spijkermat gebruiken? Bekijk dan deze pagina .

  Je eigen ervaring delen? Schrijf dan een review over jouw aankoop. Een review lijkt iets kleins (en kost slechts een paar minuutjes) maar wordt enorm gewaardeerd!

  Persoonlijke en deskundige klantenservice

  Wij staan 7 dagen per week voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Omdat wij zelf onze producten dagelijks gebruiken, bieden wij je een unieke en deskundige klantenservice. Wij zijn zowel per e-mail als per telefoon bereikbaar. 

  • E-mail: klantenservice@brellavio.nl

  • Telefoon/WhatsApp: +31 6 57 41 72 56

  Bestelling en Levering

  Op werkdagen voor 23:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Zendingen via DHL en DPD worden normaal gesproken binnen 1 tot 2 werkdagen bezorgd (m.u.v. feestdagen). 

  Zendingen via Homerr worden binnen 3 tot 5 werkdagen bezorgd. Doordat Homerr 2 tot 4 keer in de week pakketjes ophaalt, besparen ze tot wel 79% CO2 uitstoot, vergeleken met koeriersbedrijven die dagelijks rijden.

  Voor zendingen binnen Nederland wordt normaliter de vervoerder DHL gebruikt. Hier kan van afgeweken worden.

  Voor zowel Nederland als België geldt dat bestellingen boven de €60,- gratis worden verzonden. Voor bestellingen onder de €60,- geldt een tarief á €4,95.

  Nederland - DHL
  Tarief: 4,95
  Levertijd: 1-2 werkdagen

  België - DHL
  Tarief: 4,95
  Levertijd: 1-3 werkdagen

  Retourneren

  Je kunt onze producten 30 dagen uitproberen. Ben je niet tevreden over jouw aankoop? Binnen 30 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling kan je het product, mits deze onbeschadigd is, retourneren. Hieronder lees je hoe dit in zijn werk gaat.

  Retour sturen

  1. Stuur ons binnen 30 dagen na ontvangst een e-mail via klantenservice@brellavio.nl en informeer ons dat je jouw product wilt retourneren.
  2. Je ontvangt van ons het retourformulier en bijbehorend retouradres.
  3. Stuur het volledige product, inclusief ingevuld retourformulier en originele verpakking, gefrankeerd naar het retouradres. LET OP: het product dient binnen 7 kalenderdagen na het ontvangen van het retourformulier door de consument, verstuurd te zijn naar het retouradres.
  4. Na ontvangst en controle van het product betalen wij het aankoopbedrag binnen 1-5 werkdagen terug, mits voldaan aan de voorwaarden. 

  Belangrijk om te weten

  • Retourzendingen die niet zorgvuldig (in de originele staat) zijn verpakt en/of beschadigd zijn kunnen wij helaas niet crediteren.
  • Indien je jouw product wilt retourneren dien je het te allen tijde zelf voldoende gefrankeerd op te sturen naar het retouradres. Frankeren kan in de meeste gevallen zowel online als bij een fysiek pakketpunt. Klik hier en frankeer jouw pakket online via PostNL.
  • Producten kunnen niet retour gestuurd worden indien deze niet binnen 30 kalenderdagen als retour worden aangemeld per mail.
  • De retourmogelijkheid verloopt indien het product niet binnen 7 kalenderdagen, na het ontvangen van het retourformulier door de consument, is verstuurd naar het retouradres.